Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Financial Times: Επιφυλάξεις για τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης

Financial Times: Επιφυλάξεις για τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης

Δημοσίευμα των Financial Times υπενθυμίζει ότι ο Μιχάλης Καλογήρου ως δικηγόρος είχε εκπροσωπήσει  μέλος μιας αναρχικής ομάδας

Επιφυλάξεις για το νέο υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου αλλά και για το κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, εκφράζουν με δημοσίευμά τους οι Financial Times.

«Ο Μιχάλης Καλογήρου αποτελούσε μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και πριν να τοποθετηθεί στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης» γράφουν οι FT.

Μάλιστα στο δημοσίευμα υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Μιχάλης Καλογήρου, είχε εκπροσωπήσει  μέλος μιας αναρχικής ομάδας ενώ σημειώνεται ότι «στο παρελθόν έχει συγκρουστεί και με το δικαστικό σώμα του οποίου τώρα προΐσταται, επιτιθέμενος στους δικαστές για τη συμπεριφορά τους απέναντι στον αναρχικό πελάτη του αλλά και για τον αμφιλεγόμενο νόμο που συνέταξε όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και ο οποίος τελικά ανετράπη».

Οι Financial Times επισημαίνουν ακόμη ότι μια από τις πρώτες προκλήσεις του νέου υπουργού Δικαιοσύνης θα είναι το αν θα αντιμετωπίσει την αναρχική ομάδα του Ρουβίκωνα. «Οι ενέργειες της ομάδας που γίνονται ανεκτές από την αστυνομία και η διαφαινόμενη ασυλία των μελών της από ενδεχόμενες διώξεις προκαλούν την οργή της κοινής γνώμης και την ανησυχία για το κράτος δικαίου στη χώρα» προσθέτουν οι FT.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024