Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Van Cleef, Moussaieff, Bvlgari, γεμίζουν με διαμάντια τα άλογα κούρσας!

Van Cleef, Moussaieff, Bvlgari, γεμίζουν με διαμάντια τα άλογα κούρσας!

Οι ιπποδρομίες αποτελούν το μεγάλο trend για τα μπιζού

Οι περισσότερες γυναίκες θα προτιμήσουν όταν βρίσκονται για shopping στα πανάκριβα καταστήματα στο κέντρο του Λονδίνου μαγαζιά με κορυφαίες υπογραφές. Αναφερόμαστε βέβαια σε εκείνες οι οποίες διαθέτουν τα χρήματα που τις κάνουν να περάσουν με… αυτοπεποίθηση την είσοδο των κοσμηματοπωλείων Cartier, Graff, Bvlgari, Chopard, όλων αυτών τέλος πάντων που στεγάζονται σε πολυτελείς χώρους της Bond Street ή στην Sloane Street.

Οι άνδρες θα επιλέξουν να αγοράσουν τα ρολόγια τους (από τους οίκους Rolex, Bvlgari, Chaumet, Frank Muller, Cartier) είναι πανέτοιμοι όμως να «περάσουν» τον δρόμο και να «τρυπώσουν» στο κατάστημα κοσμημάτων Moussaieff. Στην αρχή όταν άκουσα ότι πολλοί από τους Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές επιλέγουν να «επενδύσουν» σε διαμάντια κυρίως όμως σμαράγδια του συγκεκριμένου κοσμηματοπωλείου, πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Ομολογώ ότι δεν γνώριζα πολλά πράγματα για ένα brand το οποίο θεωρείται ανάμεσα σε αυτούς που γνωρίζουν καλά τον αστραφτερό κόσμο των μπιζού ότι διαθέτει άριστης ποιότητας πέτρες. Έλληνας πλοιοκτήτης της παροικίας μας στην βρεττανική πρωτεύουσα υποστηρίζει ότι το να αγοράζεις από το “Moussaieff” νοιώθεις ότι είναι σαν να επενδύεις σε σπίτι στην καλύτερη και ακριβότερη περιοχή της βρεττανικής πρωτεύουσας. Ο οίκος θεωρείται κορυφαίος στις δημιουργίες των περίφημων καρφιτσών οι οποίες συναγωνίζονται αυτές του Van Cleef & Arpels. Ο οίκος Bvlgari εμπνέεται για την φετινή του χειμερινή κολλεξιόν από την Ιταλία και τα άλογα της Τοσκάνης (Palio de Siena race). Η καρφίτσα σε σχήμα αλόγου είναι όλο μπριγιάν και σμαράγδια. Τα paper flowers του Tiffany είναι γεμάτα λευκά και μπλε διαμάντια ενώ η καρφίτσα του Van Cleef & Arpels με μπριγιάν και μαύρο όνυχα έχει και πάλι την μορφή αλόγου κούρσας. Οι ιπποδρομίες αποτελούν το μεγάλο trend για τα μπιζού που εμείς οι κοινοί θνητοί μπορούμε απλά και μόνο να ονειρευτούμε…

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024