Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς άγχος και πίεση μπορεί την υπέρβαση

Χωρίς άγχος και πίεση μπορεί την υπέρβαση

Η Ένωση θα έχει σίγουρα δύσκολο έργο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως θα αγωνιστεί χωρίς πίεση και άγχος.

Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα και Άγιαξ. Αυτές είναι οι ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, με τα εν λόγω ονόματα να προκαλούν σε πρώτη ανάγνωση… τρόμο. Πρόκειται για ομάδες με τεράστια ιστορία στα κύπελλα Ευρώπης, τίτλους και αμέτρητες διακρίσεις.

Η Ένωση θα έχει σίγουρα δύσκολο έργο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως θα αγωνιστεί χωρίς πίεση και άγχος. Ο στόχος της συμμετοχής επετεύχθη, η ομάδα επιστρέφει σε αυτό το επίπεδο μετά από 12 χρόνια και όλα τα άλλα έπονται.

Το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ δεν έχει να χάσει κάτι. Παρά μόνο να κερδίσει. Κανείς δεν έχει την απαίτηση από τους Κιτρινόμαυρους να προκριθούν, έστω και ως 3οι στο Europa League. Aφού αντικειμενικά η Ένωση είναι το φαβορί για την 4η θέση.

Όμως από την άλλη αυτό το γεγονός, δίνει στην ΑΕΚ την ελευθερία να διεκδικήσει πράγματα και να πάει για το κάτι παραπάνω. Για μία ακόμα υπέρβαση που αναμφίβολα τώρα δεν υπάρχει στο πλάνο. Οι Κιτρινόμαυροι, που μετρούν 14 ματς χωρίς ήττα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν θα μπουν για την εμπειρία σε αυτή τη σειρά αγώνων.

Η ΑΕΚ θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για το καλύτερο και ότι βγει. Αν αυτό συνεπάγεται και με πρόκριση, ακόμα καλύτερα. Το γεγονός πάντως πως δεν υπάρχει  η παραμικρή πίεση στο σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη για κάτι περισσότερο, μπορεί να αποτελέσει παράγοντα ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες του ομίλου. Που είναι δύσκολος, όχι όμως και… βουνό. Ειδικά για την συγκεκριμένη ΑΕΚ, που αρνείται πεισματικά να χάσει στην Ευρώπη, απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024