Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενδιαφέρον της Βαγιεκάνο για τον Σάμαρη

Ενδιαφέρον της Βαγιεκάνο για τον Σάμαρη

Η Ράγιο Βαγεκάνο φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα, αλλά μόνο με τη μορφή δανεισμού

Οι ενδείξεις ότι ο Ανδρέας Σάμαρης αποχωρεί από την Μπενφίκα πληθαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Έλληνας μέσος παρέδωσε τον αριθμό της φανέλας του στον νεοφερμένο Σεμπαστιέν Κορσιά, καθώς ο Γάλλος ακραίος μπακ μετακινήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην πορτογαλική ομάδα από τη Σεβίλλη και ζήτησε το νούμερο «7», με τον Σάμαρη να του το δίνει και να παίρνει το 22. Παράλληλα, οι Αετοί κινούνται για την απόκτηση του πρώην μέσου της Τσέλσι, Ραμίρες, μετά από εκείνη του Άλφα Σεμέδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola, μία ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29χρονου είναι η νεοφώτιστη της La Liga, Ράγιο Βαγεκάνο, ωστόσο μόνο με τη μορφή δανεισμού. Η Μπενφίκα είναι άγνωστο αν ενδιαφέρεται για αυτό το ενδεχόμενο, πάντως το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Σάμαρη λήγει το καλοκαίρι του 2019 δεν ευνοεί το σενάριο δανεισμού του. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται, δε, πως η ανανέωση του συμβολαίου του πρώην άσου του Ολυμπιακού με τους Αετούς είναι υπαρκτό σενάριο.

Ο Σάμαρης ανήκει στην Μπενφίκα από το καλοκαίρι του 2014, όταν μεταγράφηκε από τον Ολυμπιακό στην πορτογαλική ομάδα, έναντι 10.000.000 ευρώ. Με τη φανέλα της έχει μετρήσει 135 εμφανίσεις και 3 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Παναχαϊκή και τον Πανιώνιο. Προ ημερών είχε γίνει γνωστό ότι και η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024