Κάλυμνος: Αίτημα της οικογένειας να ανοίξει ο φάκελος του 21χρονου φοιτητή
Ο πατέρας του φοιτητή, μέσω της δικηγόρου του, κατέθεσε αίτηση στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, με την οποία ζητά να επανεξεταστεί η δικογραφία
Να ανοίξει και πάλι η υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπάυλου στην Κάλυμνο τον περασμένο Νοέμβριο ζητά η οικογένεια του εκλιπόντος.
Συγκεκριμένα, ο πατέρας του φοιτητή, μέσω της δικηγόρου του, κατέθεσε αίτηση στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, με την οποία ζητά να επανεξεταστεί η δικογραφία, που αφορά την υπόθεση του γιου του και η οποία μπήκε στο αρχείο από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Να σημειωθεί πως ο δικαστικός λειτουργός είχε αποδώσει τον θάνατο σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια, απόφαση που προκάλεσε την οργή των συγγενών του άτυχου 21χρονου, που βρέθηκε νεκρός στις 25 Νοεμβρίου, στην περιοχή Λαγκά Χώρας έπειτα από αναζήτηση έξι ημερών.
- Άργος: Πέθανε ο 20χρονος που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί – Προφυλακίστηκαν οι δυο ένστολοι
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442