Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζόσουα Γουέρμπερ κάνει το κεφάλι του βάζο και βγάζει selfie

Ο Τζόσουα Γουέρμπερ κάνει το κεφάλι του βάζο και βγάζει selfie

Αν και μοιράζεται από το 2014 στον λογαριασμό του στο Instagram τις εβδομαδιαίες δημιουργίες του, τον τελευταίο καιρό οι followers του αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς

Ο Τζόσουα Γουέρμπερ σχεδιάζει ανθοσυνθέσεις. Για βάζα. Ζει στο Μπρούκλιν, μαζί με ένα μικρό σκυλάκι που έχει μαζέψει από τον δρόμο, τη Delilah (Δαλιδά, δηλαδή). Εδώ και λίγο καιρό σχεδιάζει ανθοσυνθέσεις και για έναν άλλο υποδοχέα: το κεφάλι του!

Η σειρά συνθέσεων «#FlorarTeteATete» εστιάζει κάθε φορά σε ένα, το πολύ δύο λουλούδια. Χρησιμοποιώντας το φυσικό σχήμα του άνθους και τα χρώματά του και τις γωνίες που αυτό παίρνει, ο Τζόσουα φιλοτεχνεί γλυπτά που φοριούνται. Και μετά καταγράφει το αποτέλεσμα, τραβώντας selfies.

Για όλα αυτά, μίλησε στο Colossal. «Η σειρά «#FlorarTeteATete», αρχικά, προοριζόταν να είναι μια εβδομαδιαία άσκηση ενός καλλιτέχνη. Στόχος ήταν να έχω κίνητρο να δημιουργήσω «κάτι», ακόμη κι αν δεν υπήρχε συγκεκριμένη έμπνευση» εξήγησε. «Απλά και μόνο δημιουργώντας, τα υλικά που είχα στα χέρια μου άρχισαν να υπαγορεύουν το τελικό αποτέλεσμα και ή ίδια η πράξη της δημιουργίας ήταν συναρπαστική» πρόσθεσε.

Αν και μοιράζεται από το 2014 στον λογαριασμό του στο Instagram τις εβδομαδιαίες δημιουργίες του, τον τελευταίο καιρό οι followers του αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς. Είναι εξαιρετικός στις ανθοσυνθέσεις, αυτό το πιστοποιούν οι πρόσφατες συνεργασίες του με τον Βοτανικό Κήπο της Νέας Υόρκης και του Βοτανικούς Κήπους του Μπρούκλιν. Οι selfies του όμως, στις οποίες φορά ο ίδιος ανθοσυνθέσεις του είναι απόλαυση πραγματική: είναι τόσο μαζεμένος μπροστά στην κάμερα!

These local @hautau_and_sons callas stopped me in my tracks today. Would love to see this one on Kimberley or Brian! #FloralTeteATete #JerseyFresh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joshua Werber (@joshuawerber) στις

❤❤❤❤❤ Uncle Josh x5! More Anthurium, same same but different. #FloralTeteATete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joshua Werber (@joshuawerber) στις

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024