Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Επίθεση κατά της κυβέρνησης, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης με αφορμή το μπλακ άουτ στην Ύδρα.
«2η μέρα η #Υδρα χωρίς ρεύμα-νερό.Εκτός λειτουργίας το κύριο καλώδιο Ύδρα-Υποσταθ. Κρανιδίου.Εκτός λειτουργίας και το εφεδρικό! Βραχυκύκλωσε όταν ηλεκτρίστηκε.Καμία ετοιμότητα-συντήρηση. Απόλυτο τέλμα στα δρομολογημένα προγράμματα εκσυγχρονισμού-αυτοματοποίησης. Ανίκανοι. Να φύγουν» αναφέρει χαρακτηριστικά στο twitter ο βουλευτής.
2η μέρα η #Υδρα χωρίς ρεύμα-νερό.Εκτός λειτουργίας το κύριο καλώδιο Ύδρα-Υποσταθ. Κρανιδίου.Εκτός λειτουργίας και το εφεδρικό! Βραχυκύκλωσε όταν ηλεκτρίστηκε.Καμία ετοιμότητα-συντήρηση. Απόλυτο τέλμα στα δρομολογημένα προγράμματα εκσυγχρονισμού-αυτοματοποίησης.Ανίκανοι. Να φύγουν
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!