Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Anadolu: Σε μυστική τοποθεσία οι δύο τούρκοι στρατιωτικοί που «αγνοούνται»

Anadolu: Σε μυστική τοποθεσία οι δύο τούρκοι στρατιωτικοί που «αγνοούνται»

Σε μυστική τοποθεσία, μετά από δικό τους αίτημα, βρίσκονται οι δύο τούρκοι στρατιωτικοί, για τους οποίους σήμερα οι Times έγραψαν ότι αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου

Σε μυστική τοποθεσία, μετά από δικό τους αίτημα, βρίσκονται οι δύο τούρκοι στρατιωτικοί, για τους οποίους σήμερα οι Times έγραψαν ότι αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου.

Αυτό αναφέρει το πρακτορείο Anadolu, επικαλούμενο δηλώσεις του εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, το τουρκικό πρακτορείο αναφέρει πως ο Θεόδωρος Χρονόπουλος, εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ είπε πως μετά το πέρας της 18μηνης κράτησής τους οι δύο τούρκοι κομάντος, Σετίν και Αρίκ, υπέβαλαν συγκεκριμένο αίτημα προστασίας μέχρι να εκδικαστεί το αίτημά τους για άσυλο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα δημοσίευμα των Times επικαλούμενο την, κατά δήλωσή της, δικηγόρο μερικών από τους τούρκους στρατιωτικούς, έγραψε πως δύο εξ αυτών αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου, ενώ άφηνε υπόνοιες περί ανταλλαγής με τους 2 έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στην Ελλάδα τον Δεκαπενταύγουστο, μετά από 167 ημέρες κράτησης στην Τουρκία με την υποψία της κατασκοπείας.

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, οι συνήγοροι των οχτώ τούρκων στρατιωτικών διέψευσαν κατηγορηματικά το δημοσίευμα, ενώ διευκρίνισαν πως η δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά την οποία και επικαλείται το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, δεν υπερασπίζεται πλέον κανέναν από τους 8 στρατιωτικούς.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024