Φαβορί για 11αδα ο Κουρτουά
Ο Χουλέν Λοπετέγκι αποφάσισε ανάμεσα σε Κουρτουά και Νάβας ποιον θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Χιρόνα, με τον Βέλγο κίπερ να είναι φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού.
Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Χιρόνα για τη δεύτερη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και ο Χουλέν Λοπετέγκι είναι έτοιμος να δώσει φανέλα βασικού στον Τιμπό Κουρτουά. Οι μερένχες διαθέτουν τον Βέλγο κίπερ, αλλά και τον Κέιλορ Νάβας και ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε σκέψεις για το ποιον θα ξεκινήσει.
Σύμφωνα με τη Marca, ο Ισπανός προπονητής, μέχρι τελευταία στιγμή περίμενε για να αποφασίσει ποιον από τους δύο θα επιλέξει για το παιχνίδι κόντρα στη Χιρόνα και όπως φαίνεται τελικά, ο Κουρτουά είναι αυτός που θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια της βασίλισσας.
Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης και θα είναι αυτός εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου που θα πάρει φανέλα βασικού τη φετινή σεζόν.
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442