Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις

Ολυμπιακός : Ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις

Ο Ολυμπιακός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και κόντρα στην Μπέρνλι. Έδειξε πως είναι ομάδα που έχει πλάνο και επιθετική φιλοσοφία. Προσφέρει θέαμα και σκοράρει ασταμάτητα. Με λίγα λόγια, μια ομαδάρα που χαίρεσαι να την βλέπεις

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Μπέρνλι με 3-1 στο Καραϊσκάκη και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν με την χθεσινή τους εμφάνιση πως «χτίζουν» σε γερές βάσεις τη νέα τους ομάδα και το κυριότερο, δημιουργούν ένα σύνολο που παίζει θεαματικό, ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός έκανε είκοσι τελικές προσπάθειες απέναντι στην Μπέρνλι, μια ομάδα που φημίζεται για την καλή της αμυντική λειτουργία. Κι αυτό λέει πολλά. Τόσο για την δουλειά που έχει γίνει στην διάρκεια του καλοκαιριού όσο και για την φιλοσοφία που έχει στον τρόπο παιχνιδιού του ο νέος Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει δημιουργία από τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Βρίσκει ανάπτυξη από τα δύο άκρα της επίθεσης. Έχει καλό τέμπο, ένταση στα τρεξίματα και αντοχές. Βγάζει καλές συνεργασίες και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Πετυχαίνει πολλά γκολ και όλα αυτά στα τέλη Αυγούστου.

Τι άλλο θα μπορούσαν να ζητήσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού την συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έφευγε μετά το τέλος του ματς από τις εξέδρες του Καραϊσκάκη. Έμενε εκεί για να χειροκροτήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Έμεινε για να εκφράσει την ικανοποίηση του όχι μόνο για τη νίκη, αλλά για το θέαμα που παρακολούθησε.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είναι μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις, γιατί πολύ απλά παίζει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο με ωραίες συνεργασίες. Είναι ομάδα που δημιουργεί ποδόσφαιρο κι αυτό είναι κάτι που έλειψε πέρυσι από τους ερυθρόλευκους και ο Μαρτίνς δείχνει με την δουλειά που έχει κάνει πως μπορεί να παρουσιάσει ακόμα πιο ωραία πράγματα στην συνέχεια.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι δεν έχουμε δει ακόμα τον Ολυμπιακό με τον Νάτχο και τον Γκιγιέρμε στην σύνθεση του, αν και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι Μπουχαλάκης και Καμαρά έκαναν τεράστια εμφάνιση. Για τον Φορτούνη δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Έκανε την διαφορά με την απόδοση του κι έδειξε ότι είναι ο ηγέτης που μπορεί να κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό.

Αξίζουν πάντως πολλά μπράβο και στον προπονητή των ερυθρόλευκων για την αγωνιστική μεταμόρφωση των ερυθρόλευκων. Ο Πορτογάλος προπονητής βλέπει την ομάδα του ν’ αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και δεν κρύβει την ικανοποίηση του. Ο Μαρτίνς θεωρεί όμως πως η ομάδα του είναι σε θέση να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο στην συνέχεια κι αυτό είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό για τους φίλους των πειραιωτών.

Το σίγουρο είναι πως ο νέος Ολυμπιακός αρέσει στον κόσμο του γιατί παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει καλή μπάλα από την ομάδα του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024