Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίση με χαμόγελο στο Αιγαίο

Κρίση με χαμόγελο στο Αιγαίο

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της στρατιωτικής κωμωδίας «ΑΙΓΑΙΟ SOS» που θα παιχτεί στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο

Έχοντας στο ενεργητικό του επιτυχημένες στρατιωτικές κωμωδίες όπως οι «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», «Ι-4: Λούφα και Απαλλαγή», ο Κώστας Λαμπρόπουλος, αναμφισβήτητα ένας από τους πιο έμπειρους παραγωγούς στον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου, επανέρχεται στο είδος αυτής της κωμωδίας με το «Αιγαίο SOS» που θα διανεμηθεί στην χώρα μας τον ερχόμενο Νοέμβριο από την ODEON.

Εξάλλου η ιδέα στην οποία στηρίχθηκε το σενάριο των Μαργαρίτη Παπαδόπουλου, Γιάννη Παπαδόπουλου και Δημήτρη Μαρούδη είναι του ιδίου του Κ. Λαμπρόπουλου. «Είναι μια μεγάλη παραγωγή με σπέσιαλ εφέ και ωραία μουσική, την οποία υπογράφει ο συνθέτης Κώστας Χρηστίδης και πλαισιώνεται από εξαιρετικούς ηθοποιούς» δηλώνει στην ανακοίνωση για το πέρας των γυρισμάτων ο σκηνοθέτης του «Αιγαίου SOS» Πιέρρος Ανδρακάκος.

Το βασικό καστ αποτελείται από τους Θοδωρή Αθερίδη, Πάνο Βλάχο, Ευαγγελία Συριοπούλου και Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Παίζουν επίσης οι νεότεροι ηθοποιοί Nina Senicar, Δήμητρα Κολλά, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Νικόλας Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Σοφία Παυλίδου και Fu Yin.

Τα γυρίσματα της ταινίας που είναι παραγωγή της View Master Films A.E. έγιναν κατά την διάρκεια 40 ημερών σε διάφορες τοποθεσίες της Αττικής και σε νησιά με βασικό χώρο τη νησίδα του Σαρωνικού κόλπου «Μετώπη». Πολύ χαρμόσυνο είναι δε το γεγονός ότι το συνεργείο αποτελούνταν από περισσότερους από 50 επαγγελματίες.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024