Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λιβάγια : Θα είναι πολύ ωραία τα φετινά μου γενέθλια

Λιβάγια : Θα είναι πολύ ωραία τα φετινά μου γενέθλια

Πολύ ικανοποιημένος από τα δύο εκτός έδρας γκολ της ΑΕΚ φάνηκε ο Μάρκο Λιβάγια και έδωσε τη δική του ερμηνεία για την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας του μετά το 60’

Ο Μάρκο Λιβάγια μπορεί να μη σκόραρε κόντρα στη Βίντι, αλλά αγωνίστηκε βασικός και ήταν από τους σημαντικούς παράγοντες της αναμέτρησης μέχρι να αντικατασταθεί από τον Εζέκιελ Πόνσε.

Ο κροάτης επιθετικός μίλησε μετά το ματς για την εικόνα της ομάδας του πριν και μετά την αποβολή, ενώ έδειξε πολύ χαρούμενος φέτος για τις προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες που ήρθαν ήδη πριν καλά καλά αρχίσει η σεζόν.

Αναφερόμενος στη διακύμανση του ματς, ο Λιβάγια τόνισε: «Το σημαντικό είναι τα δύο γκολ εκτός έδρας. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι για μία ώρα. Είναι μια σπουδαία νίκη, αν και μας αποσυντόνισε η αποβολή. Τώρα στρέφουμε την προσοχή στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

»Μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, αλλά είναι σημαντικά τα δύο γκολ εκτός έδρας.  Όταν μείναμε με 10, γυρίσαμε πολύ πίσω και αυτό μας προκάλεσε πολλά προβλήματα. Τώρα θέλουμε την πρόκριση και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια».

Ενώ για τα γενέθλιά του στις 26/8, ανέφερε με νόημα: «Θα είναι πολύ ωραία τα φετινά γενέθλια. Κλήση στην εθνική και νιώθω πολύ ωραία στην ΑΕΚ».

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024