Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πασχαλάκης: Ο κόσμος θα μας δώσει δύναμη και ώθηση για να περάσουμε

Πασχαλάκης: Ο κόσμος θα μας δώσει δύναμη και ώθηση για να περάσουμε

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με δηλώσεις του μίλησε για την ισοπαλία στο Ντα Λουζ, την γεμάτη Τούμπα στον επαναληπτικό, το περίεργο πέναλτι, αλλά και για την δική του συμβολή στο 1-1

Ο 28χρονος τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με δηλώσεις στην κάμερα του PAOK tv αρχικά μίλησε για τα συναισθήματα του για το θετικό αποτέλεσμα που πήραν οι ασπρόμαυροι στο Ντα Λουζ.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Χαρά γιατί πήραμε την ισοπαλία απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Λύπη γιατί δεχθήκαμε γκολ σε πολύ άσχημη χρονική στιγμή, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με ένα πέναλτι το οποίο ήταν περίεργο. Αυτό που μετράει είναι η ομαδική δουλειά που έγινε και γίνεται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας».

Για τον επαναληπτικό της Τούμπας είπε τα εξής: «Το κίνητρο μας θα είναι μεγάλο. Θα παίξουμε σε μια γεμάτη Τούμπα καθώς ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης μας. Θα μας δώσει δύναμη και ώθηση για να περάσουμε στους ομίλους του Champions League που είναι ο πρώτος μας στόχος».

Για την δική του συνδρομή στο ματς με τη Μπενφίκα είπε τα εξής: «Ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχω δώσει μέχρι στιγμής. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ πίεση και είμαι ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα μου τα μέγιστα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024