Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Κάποιοι συσχετίζουν την κίνηση αυτή με τις πληροφορίες ότι στις επόμενες εκλογές υποψήφια βουλευτής στα Χανιά θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη

Μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμούς έκανε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες «έκοψε» από το ψηφοδέλτιο του νομού Χανίων για τις επόμενες εκλογές τον πρώην υπουργό Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε και συνάντηση με τον πρώην υπουργό όπου και του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μην τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο.

Κάποιοι συσχετίζουν την κίνηση αυτή με τις πληροφορίες ότι στις επόμενες εκλογές υποψήφια βουλευτής στα Χανιά θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης γεννήθηκε στο Νέο Χωριό Αποκορώνου Χανίων το 1947.

Υπήρξε εισαγγελέας στο διάστημα 1972-1980, αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Χανίων 1980-1984 και δημοτικός σύμβουλος Χανιών 1986-1989.

Από το 1989 εκλέγεται συνεχώς βουλευτής Χανίων. Διετέλεσε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης την περίοδο 2004-2006 και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Στις 10 Ιανουαρίου 2006 εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού Δημόσιας Τάξης όταν δημοσιοποιήθηκαν συνομιλίες του στις οποίες εκφραζόταν υβριστικά και απαξιωτικά για τον τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινό.

Τον Ιανουάριο του 2009 διορίστηκε αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, οπότε και έληξε η θητεία της κυβέρνησης Καραμανλή.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024