Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παραδόθηκε στο FBI ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ

Παραδόθηκε στο FBI ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ

Kατηγορείται για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της τραπεζικής απάτης και της παραβίασης των κανόνων για τις προεκλογικές χορηγίες

Στο FBI παραδόθηκε ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ, Μάικλ Κόεν, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της τραπεζικής απάτης και της παραβίασης των κανόνων για τις προεκλογικές χορηγίες, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Ο 51χρονος, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, συμφώνησε με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς της Νέας Υόρκης να δηλώσει ένοχος, προκειμένου να τύχει ευνοϊκής δικαστικής μεταχείρισης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times την Κυριακή, οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους στα δάνεια, ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, που είχε λάβει ο Κόεν από εταιρείες ταξί που ανήκουν στον ίδιο και την οικογένειά του. Τα δάνεια αυτά εξετάστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας για το αν ο δικηγόρος διέπραξε τραπεζική και φορολογική απάτη και για πιθανή παραβίαση της νομοθεσίας περί προεκλογικών εκστρατειών.

Η τελευταία υπόθεση σχετίζεται με την καταβολή ποσού ύψους 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024