Σημαντική ενίσχυση στην άμυνα για τη Λυών η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Τζέισον Ντεναγιέρ.
Αν και ο Μρούνο Ζενεσιό ενδιαφέρθηκε έντονα για το Ρούμπεν Ντίας της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Μπενφίκα ο γαλλικός σύλλογος εγκατέλειψε την προσπάθεια μεταγραφής του Πορτογάλου.
Ο Βέλγος στόπερ δεν υπολογιζόταν στα πλάνα της Μάντσεστερ Σίτι και μετά από τέσσερις χρονιές δανεισμού παραχωρήθηκε έναντι 10 εκατ. ευρώ στη Λυών όπου και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.
Το πιο πρόσφατο πέρασμα του 223χρονου ήταν από την πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατάσαραϊ όπου και μέτρησε 22 συμμετοχές, ενώ είναι και 8 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται μια ανάσα από τον Ζαν Μοντέρο, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, όμως φέρεται να ενδιαφέρεται και για την περίπτωση του Μπράξτον Κι
Ο Μάρκο Νίκολιτς φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπεσίκτας ενώ δυνατά παίζει και το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με τους Τούρκους.