Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ανάρπαστα 7.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπέρνλι

Ολυμπιακός: Ανάρπαστα 7.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπέρνλι

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξαφάνισαν 7000 «μαγικά χαρτάκια» για το πρώτο ματς με την αγγλική ομάδα – Θα… βράζει το Καραϊσκάκη την ερχόμενη Πέμπτη.

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Μπέρνλι (23/08), για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών το πρωί της Δευτέρας έκαναν ουρές στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και εξαφάνισαν χιλιάδες εισιτήρια, ενώ πάρα πολλά «μαγικά χαρτάκια» διατέθηκαν και μέσω ίντερνετ. Περισσότερα από 7.000 εισιτήρια βρήκαν κατόχους, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Εκτός από τα εισιτήρια για την πρώτη μάχη με την αγγλική ομάδα, αρκετοί οπαδοί των Πειραιωτών αγόρασαν και εισιτήρια διαρκείας, με τους Ερυθρόλευκους να δίνουν περισσότερες από 400 κάρτες! Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Μπερνλι, αλλά των καρτών διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά και όπως όλα δείχνουν το γήπεδο την Πέμπτη θα είναι… καμίνι! Οι οπαδοί των Πειραιωτών θα δώσουν δυναμικό «παρών» και θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται να δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024