Φίλαθλοι Πανιωνίου: Εμείς ανοίξαμε το πανό στην ιταλική πρεσβεία
Με ανάρτησή του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, σύνδεσμος φιλάθλων του Πανιωνίου αναφέρει ότι μέλη του άνοιξαν πανό μπροστά από το κτίριο της ιταλικής πρεσβείας στην Αθήνα για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Γένοβας.
Μέλη Συνδέσμου Φιλάθλων του Πανιωνίου σήκωσαν το βράδυ της Δευτέρας πανό έξω από την πρεσβεία της Ιταλίας, στην Αθήνα, σχετικά με την κατάρρευση της γέφυρας της Γένοβας, που προκάλεσε το θάνατο δεκάδων ανθρώπων, αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με την ανάρτηση αυτή, οι οπαδοί του Πανιωνίου σήκωσαν το πανό που έγραφε στα ιταλικά «Γένοβα μην τα παρατάς» για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους φιλάθλους της Τζένοα, με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου δεκαπέντε άτομα που σήκωσαν το πανό, μόλις είδαν αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα και μηχανές και έφυγαν από την πρεσβεία.
Η αστυνομία προχώρησε αργότερα σε προσαγωγές επτά ατόμων.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων