Η προπόνηση της Κυριακής ήταν πολύ σημαντική για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον Ελντερ Λόπες να κάνει κανονικά προπόνηση και έτσι θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης (22:00) με τη Βίντι στην Ουγγαρία για τα πλέι οφ του Champions League.
Ο πορτογάλος αριστεροπόδαρος μπακ χαφ προσφέρει έτσι ακόμη μία λύση στον Ουζουνίδη για την αριστερή πλευρά, από τη στιγμή που είναι έτοιμος και ο Πέτρος Μάνταλος για να αγωνιστεί. Έτσι, είτε ο Λόπες είτε ο Μάνταλος αναμένεται να είναι μπροστά από τον Χουλτ στην αριστερή πλευρά της ΑΕΚ.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.