Ανακοινώθηκε η τελική 21άδα του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Chmapions League απέναντι στη Μπενφίκα (21/8).
Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν θα ταξιδέψει στη Λισαβόνα.
Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει και ο «καινούριος» Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου κρίνει πως ο Σουηδός αμυντικός μέσος δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας για να συμμετάσχει.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής (19/8) με πτήση τσάρτερ για τη Λισαβόνα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου