Ο ΕΝΦΙΑ θα «χτυπήσει» δέκα φορές
το οικονομικό επιτελείο έχει καταλήξει στην απόφαση ο ΕΝΦΙΑ να πληρώνεται σε 10 μήνες αντί για 5 που ισχύει σήμερα
Προτού προλάβουν καλά – καλά να πληρώσουν τον φετινό ΕΝΦΙΑ περισσότεροι από 6 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, το υπουργείο Οικονομικών θα τους επιβάλει να πληρώνουν κάθε μήνα και για 10 συνεχόμενους μήνες τον ΕΝΦΙΑ του 2019.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος της Κυριακής», το οικονομικό επιτελείο έχει καταλήξει στην απόφαση ο ΕΝΦΙΑ να πληρώνεται σε 10 μήνες αντί για 5 που ισχύει σήμερα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αρχή θα γίνεται το Μάρτιο κάθε έτους και η εξόφληση τον Δεκέμβριο.
Με απλά λόγια, με το που πληρωθεί η 5η και τελευταία δόση του φετινού ΕΝΦΙΑ, αμέσως μετά θα εκδοθούν τα νέα εκκαθαριστικά.
Διαβάστε περισσότερα στο «Βήμα της Κυριακής».
- Golden Visa: Πώς επηρεάστηκαν οι τιμές των ακινήτων μετά την αύξηση του ορίου στις 800 χιλ. ευρώ
- Η διελκυστίνδα της Μέσης Ανατολής: Γιατί οι σύμμαχοι του Ιράν αποφεύγουν έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τις ΗΠΑ
- Χρήστος Ράμμος: Αποδομώντας το «Alitheia Forum» σε 218 λέξεις – «Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να προσδιορίσει πως θα του γίνει ο έλεγχος»
- Στα θρανία οι ασθενείς για τα δικαιώματά τους και την ψηφιακή υγεία
- Συνταγή: Λιγκουίνι με γαρίδες
- Ιράν: Εντείνει τις επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις – 8 νεκροί από ισραηλινή επίθεση σε εκτοπισμένους στον Λίβανο





