
Τουλάχιστον ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sputnik, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 14:30 του Σαββάτου (τοπική ώρα), όταν άγνωστος τραυμάτισε με πολλαπλές μαχαιριές δύο ανθρώπους
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός από θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι στην περιοχή Saint-Paul-Trois-Châteaux στα Νοτειοανατολικά της Γαλλίας.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sputnik, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 14:30 του Σαββάτου (τοπική ώρα), όταν άγνωστος τραυμάτισε με πολλαπλές μαχαιριές δύο ανθρώπους σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα ο ένας να πεθάνει και ο άλλος να τραυματιστεί σοβαρά.
Σύμφωνα πάντα με το Sputnik το θύμα, 45 ετών, δέχτηκε 9 μαχαιριές, 8 εκ των οποίων στην πλάτη και μια στη καρωτίδα.
Όσον αφορά τον τραυματία, το France Bleu αναφέρει ότι πρόκειται για άντρα 37 ετών, ο οποίος δέχτηκε 3 μαχαιριές, στην πλάτη και στο στήθος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
#Drôme | #SaintPaulTroisChâteaux : un homme tué à l’arme blanche à proximité d’un supermarché https://t.co/ZqeDOH4E3K pic.twitter.com/sRf5ByAkpQ
— Le Dauphiné Libéré Drôme et Ardèche (@LeDL26et07) August 18, 2018
Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό, ενώ ακόμα είναι άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και η περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας.
- Ο Τζον Λένον είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός


