Kαταγγελία της Ρεάλ κατά της Ίντερ για τον Μόντριτς
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κατάφερε να κρατήσει τον Λούκα Μόντριτς στο δυναμικό της, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω, καταγγέλλοντας τους Ιταλούς για παράνομη προσέγγιση του παίκτη.
Εδώ και αρκετές μέρες, δημοσιεύματα από Ιταλία και Ισπανία, έκαναν λόγο για προσέγγιση της Ίντερ στον Λούκα Μόντριτς, στον οποίο προσέφερε ηγεμονικό συμβόλαιο, αρκετά μεγαλύτερο από το τρέχων του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Τελικά ο 33χρονος Κροάτης τα βρήκε με τη Βασίλισσα και θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης. Οι ιθύνοντες των μερένχες όμως προτίθενται να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα, καθώς η Ίντερ προσέγγισε τον παίκτη ενώ ήταν δεσμευμένος στο τρέχον συμβόλαιό του που λήγει το 2020.
Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, η προσέγγιση παίκτη από ομάδα, επιτρέπεται μόνο εφόσον ο παίκτης βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του κάτι που δεν ίσχυε στην υπόθεση αυτή με αποτέλεσμα η Ρεάλ να έχει κάθε δικαίωμα να καταγγείλει τις πρακτικές των νερατζούρι στην FIFA.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.