Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρχίζει η «επιχείρηση Μπέρνλι»

Αρχίζει η «επιχείρηση Μπέρνλι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να στείλει συνεργάτη του για να δει τον κυριακάτικο αγώνα της επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα. Ίσως πάει και ο ίδιος στην Αγγλία. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα δει σήμερα το βίντεο με την ρεβάνς Μπέρνλι - Μπασάκσεχιρ για να έχει πλήρη εικόνα.

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει την Μπέρνλι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η αγγλική ομάδα απέκλεισε την Μπασάκσεχιρ με τη νίκη της 1-0 στο χθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Αγγλία.

Στόχος φυσικά των πειραιωτών είναι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα και οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη, το βράδυ της Πέμπτης (21:00) και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου στην Αγγλία. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ανάλυση του αντιπάλου.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε πάει στην Ελβετία πριν από το πρώτο ματς των ερυθρόλευκων με την Λουκέρνη και είχε παρακολουθήσει παιχνίδι της ελβετικής ομάδας για το πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι στο μεγάλο λιμάνι αρχίζει η «επιχείρηση Μπέρνλι» προκειμένου ο προπονητής του Ολυμπιακού να σχηματίσει την καλύτερη εικόνα για το αγωνιστικό προφίλ της αγγλικής ομάδας.

Η προσεχής αντίπαλος των πειραιωτών αντιμετωπίζει εντός έδρας την Γουότφορντ το μεσημέρι της Κυριακής και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να πάει στην Αγγλία συνεργάτης του Μαρτίνς, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι υπάρχει και μια σκέψη να πάει ο Μαρτίνς για να δει από κοντά την αναμέτρηση της Μπέρνλι με την Γουότφορντ, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει οριστική απόφαση ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού

Το σίγουρο είναι πως ο 48χρονος κόουτς του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει σήμερα το χθεσινό παιχνίδι της Μπέρνλι με την Μπασάκσεχιρ και τις επόμενες μέρες θα αναλύσει στους παίκτες του την αντίπαλο τους.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Μπέρνλι είναι ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ που φτάνει τα 130 εκατ. ευρώ και πέρυσι τερμάτισε στην έβδομη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024