Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τίτλοι τέλους για την Alfa Romeo MiTo

Τίτλοι τέλους για την Alfa Romeo MiTo

Το ιταλικό μοντέλο η παραγωγή του οποίου θα διακοπεί από το 2019 χωρίς προοπτική αντικατάστασης, έπεσε θύμα της απουσίας ενδιαφέροντος για τρίθυρες εκδόσεις και μοντέλα.

Όταν ο όμιλος Fiat Chrysler Automobiles παρουσίασε πριν λίγο καιρό το νέο πενταετές πλάνο που θα καθορίσει το προϊοντικό του portfolio έως το 2022, η MiTo εξακολουθούσε να υπάρχει στις αντίστοιχες λίστες του 2018 χωρίς ωστόσο να βρίσκεται εκεί το 2022, γεγονός που οδήγησε στο αυθόρμητο συμπέρασμα ότι το ιταλικό μοντέλο βαίνει προς κατάργηση.

Αν και αρχικά δεν υπήρξαν διευκρινίσεις σχετικά με το μέλλον της MiTo, ο επικεφαλής των δραστηριοτήτων της Alfa Romeo για την Ευρώπη, Roberta Zerbi, ανακοίνωσε και επισήμως ότι η παραγωγή του ιταλικού μοντέλου θα διακοπεί από τις αρχές του 2019 επικαλούμενος ως λόγο της απαλοιφής του ιταλικού μοντέλου την έλλειψη ενδιαφέροντος για τρίθυρα μοντέλα στην Ευρώπη.

Διαλύοντας οποιαδήποτε ενδεχόμενο αντικατάστασης της MiTo από ένα αντίστοιχο μοντέλο νέας γενιάς, ο Roberta Zerbi συμπλήρωσε ότι οι λάτρεις της MiTo θα πρέπει να προτιμήσουν την μεγαλύτερη Giulia ή να περιμένουν το νέο μικρότερο SUV της φίρμας που θα τοποθετηθεί κάτω από την Stelvio. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα σχέδια της ιταλικής φίρμας, υπενθυμίζεται ότι η Alfa Romeo σχεδιάζει την επαναφορά της 8C αλλά και το λανσάρισμα της νέας GTV.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024