Κουμουτσάκος: Μένουν να γίνουν πολλά για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ ανέφερε πως η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αποτέλεσε κοινή προσπάθεια
«Η απελευθέρωση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη συμβάλλει στη βελτίωση της ατμόσφαιρας στις ελληνοτούρκικες σχέσεις, ωστόσο οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν πολλές πτυχές, που άπτονται των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και παρότι είναι θετική, πολλά μένουν να γίνουν ακόμα», τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε πως η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αποτέλεσε κοινή προσπάθεια, και σε αυτό το αποτέλεσμα – όπως είπε – συνέβαλαν πάνω απ’ όλα οι ίδιοι οι στρατιωτικοί με την αξιοπρέπεια τους, και οι γονείς τους.
«Οι εξελίξεις των τελευταίων ήμερων προσέδωσαν μια δυναμική για την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών» εξήγησε ο βουλευτής υπενθυμίζοντας παλαιότερη δήλωσή του ότι η τρέχουσα συγκυρία ήταν θετική για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων.
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442