Γευσιγνώστης μαζί με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Ένα τεύχος αφιερωμένο στην ντομάτα
Spotlight
Γευσιγνώστης Αυγούστου
Eνα συλλεκτικό τεύχος αφιερωμένο στην ντομάτα.
– Στρώνουμε το τραπέζι με πρωτότυπα ορεκτικά και εξαίσια κοκκινιστά κρεατικά, ψαρικά, λαδερά και γεμιστά.
– Ναπολιτέν: η κλασική ιταλική σάλτσα βήμα βήμα και τα μυστικά της αλλά και 15 ακόμα συνταγές για σάλτσες και ντιπ με μαγειρεμένη, ωμή και λιαστή ντομάτα.
– Φτιάχνουμε γλυκά με ντομάτα: μαρμελάδες, καπκέικ, γρανίτα και γλυκό του κουταλιού.
– Προσθέτουμε στις κρύες ντοματόσουπες φρούτα εποχής και αρωματικά βότανα.
– Βάζουμε ελληνικά τυριά σε «κόκκινα» ζυμαρικά, ριζότι και πιλάφια.
– Πασπαλίζουμε με αφρό αλατιού τις ντοματοσαλάτες μας.
– Φουρνίζουμε ντοματοψωμάκια, φοκάτσια με λιαστές ντομάτες και τάρτες.
Και άλλα μυστικά και συνταγές με το πιο δημοφιλές λαχανικό.
Την Κυριακή 19 Αυγούστου με το «ΒΗΜΑ»
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις