Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιός Δυτικού Νείλου: Ενημέρωση για τους ψεκασμούς στην Αττική ζητά ο Πατούλης

Ιός Δυτικού Νείλου: Ενημέρωση για τους ψεκασμούς στην Αττική ζητά ο Πατούλης

Κάνει λόγο για «αδυναμία των αρμοδίων κρατικών αρχών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους»

Να ενημερωθεί για το πρόγραμμα ψεκασμών της Περιφέρειας Αττικής, ζητά ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Γιώργος Πατούλης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Πατούλης κάνει λόγο για «αδυναμία των αρμοδίων κρατικών αρχών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους» και σημειώνει ότι «ο θάνατος τριών ακόμη πολιτών της Αττικής, αυτή τη φορά από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Αναφέρεται μάλιστα και στην ένταξη συγκεκριμένων δήμων της Περιφέρειας Αττικής σε καθεστώς επιτήρησης λόγω αύξησης των καταγεγραμμένων κρουσμάτων, καθιστά υποχρεωτική την άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση μας από την αρμόδια περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου, για το πρόγραμμα προληπτικών ψεκασμών που διενήργησαν οι υπηρεσίες της».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ζητά να πληροφορηθεί σε ποια χρονική περίοδο έγιναν οι ψεκασμοί και πότε ολοκληρώθηκαν, καθώς και πόσα χρήματα διατέθηκαν για τους ψεκασμούς και πώς κατανεμήθηκαν στις περιοχές της Αττικής.

Ερωτά επίσης εάν ελέγχεται η αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων που εφαρμόζονται στην Αττική, από εξειδικευμένους επιστήμονες και εάν προηγήθηκε, η σχολαστική χαρτογράφηση όλων των εστιών πολλαπλασιασμού των κουνουπιών και εάν έχει μεριμνήσει η Περιφέρεια Αττικής για τεχνικά κλιμάκια τα οποία θα ελέγχουν την πορεία των ψεκασμών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024