Στη Θεσσαλονίκη ο Γκάμα
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει σήμερα στην Ελλάδα και πιθανότατα θα βρεθεί και στο Κλεάνθης Βικελίδης
Ο Μπρούνο Γκάμα αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Η άφιξη του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο αεροδρόμιο Μακεδονία είναι προγραμματισμένη για τις 8.30 μ.μ, ενώ στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής θα πάει κατευθείαν στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση με την Λάρισα.
Θα έχει, έτσι, την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την νέα του ομάδα, αλλά και από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της στο γήπεδο.
Ο Γκάμα θα έχει αύριο τις τελικές του συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη, προκειμένου να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για την συνεργασία των δυο πλευρών.
Στην συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
- Η κλήρωση για το τουρνουά της Ρώμης: Με Μαχάτς στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή (vid)
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
- Μαρκ Ίτον: Πώς μια πεντάλεπτη κουβέντα με τον θρυλικό Γουίλτ Τσάμπερλεν οδήγησε σε μια καριέρα 12 ετών στο NBA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442