Επισημοποιήθηκε η συμφωνία της ΕΡΤ με τις επτά «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες. Με επίσημη ανακοίνωση της η δημόσια ραδιοτηλεόραση τόνισε πως η συμφωνία θα υπογραφεί άμεσα και θα έχει διάρκεια δύο χρόνων, με μοναδική εξαίρεση όποια εξέλιξη πραγματοποιηθεί σχετικά με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοίκηση της Super League υπογράφει άμεσα η ΕΡΤ. Το συμβόλαιο προβλέπει την κάλυψη 105 αγώνων την πρώτη χρονιά (2018–2019), με πρόβλεψη για κάλυψη και της σεζόν 2019-2020, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.

Η σύμβαση καλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία.

Αντιπροσωπεία της Super League βρέθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Νίκο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παράλληλα με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, εξετάζοντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Της συνάντησης προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη των αρμοδίων υπουργών με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες».