Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ στην Ξάνθη : Κουμπάροι ο δολοφονημένος ασφαλιστής και ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε

Θρίλερ στην Ξάνθη : Κουμπάροι ο δολοφονημένος ασφαλιστής και ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε

Η αστυνομία ερευνά τις υποθέσεις από κοινού μετά από τις πληροφορίες ότι οι δύο άνδρες σχετίζονται

Νέες διαστάσεις λαμβάνει το θρίλερ με τον δολοφονημένο ασφαλιστή στην Ξάνθη, καθώς η υπόθεση φαίνεται ότι σχετίζεται με την αυτοκτονία επιχειρηματία στην ίδια πόλη λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha η αστυνομία εξετάζει τις δύο υποθέσεις από κοινού, καθώς οι δύο άνδρες φαίνεται ότι ήταν στενοί φίλοι και κουμπάροι.

Όπως αναφέρουν και τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά από έλεγχο των στοιχείων και σειρά καταθέσεων, η Αστυνομία μελετά τη σύνδεση των δύο θανάτων που σημειώθηκαν με διαφορά ωρών την Τρίτη στην Ξάνθη.

Οι δύο υποθέσεις έχουν συγκλονίσει και η Αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία από διάφορες πηγές που να συνδέουν τόσο τα δύο πρόσωπα μεταξύ τους όσο και τους δύο θανάτους. Μεταξύ άλλων, ερευνώνται οι διαδρομές των δύο προσώπων από το πρωί της Τρίτης, ενώ εξετάζεται οπτικό υλικό, μαρτυρίες και έγγραφα.

Στην Ξάνθη βρέθηκε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. από τη Θεσσαλονίκη που ερεύνησε τόσο το σκηνικό της ανθρωποκτονίας στο γραφείο του ασφαλιστή, όσο και το διαμέρισμα όπου αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας.

Η «επαγγελματική» δολοφονία του ασφαλιστή

Ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του από την κόρη του. Ο 55 χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του και εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10:00 στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Σύμφωνα με το xanthi2.gr, το χτύπημα χαρακτηρίζεται από πηγές της Αστυνομίας «επαγγελματικό».

Από τα πρώτα ευρήματα φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε 22άρι όπλο, το οποίο δεν βρέθηκε στον χώρο του εγκλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα σχεδίαζε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για ένα κύκλο που έκλεισε και έναν νέο που ανοίγει.

Η αυτοκτονία του επιχειρηματία

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 22:30 εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης. Ο 54χρονος βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, κρατώντας το όπλο που χρησιμοποίησε.

Η οικογένειά του τον αναζητούσε από τις 14:00 και η ώρα θανάτου τοποθετείται αργά το απόγευμα προς τη νύχτα.

Ο 54χρονος που ήταν επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, είχε παραμείνει στην Ξάνθη ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο xanthi2.gr ότι με βάση τα πρώτα ευρήματα το όπλο του αυτόχειρα είναι διαφορετικού διαμετρήματος από αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του ασφαλιστή.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024