Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάχη Μπάρτσα-Γιούβε για Πογκμπά

Μάχη Μπάρτσα-Γιούβε για Πογκμπά

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποκτήσουν τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή, που θέλει να κουνήσει μαντίλι στον Μουρίνιο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Πογκμπά θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια του δύο δελεαστικές προτάσεις από την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους, οι οποίες θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους το αμέσως προσεχές διάστημα ώστε να τον αποκτήσουν! Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική Mundo Deportivo, η οποία επικαλείται επικοινωνία της με τον ατζέντη του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίνο Ραϊόλα, που επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στην Αγγλία για να διαπραγματευτεί την αποδέσμευση του πελάτη του από τη Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Πογκμπά βλέπει με καλό μάτι και τις δύο προτάσεις. Άλλωστε, αν πάει στην Μπαρτσελόνα, θα παίξει δίπλα στον Μέσι, ενώ αν πάει στη Γιουβέντους, από την οποία-σημειωτέον-έφυγε για να πάει στη Γιουνάιτεντ, θα παίξει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Γιουβέντους, ωστόσο, έχει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι είναι ιταλική ομάδα και στην Ιταλία επικρατεί τα τελευταία χρόνια ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τους εκατομμυριούχους ξένους αθλητές, που επιλέγουν να παίξουν εκεί. Αυτός εξάλλου ήταν και ένας από τους βασικότερους λόγους που ο Ρονάλντο πήγε στη Μεγάλη Κυρία.

Από εκεί και πέρα σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής θα παίξουν και τα ανταλλάγματα που θα προσφερθούν. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη, εκτός από χρήματα, να αφήσει τον Πιάνιτς να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι ώστε να πειστεί ο Μουρίνιο να αφήσει τον Πογκμπά για να πάρει έναν επίσης πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή στη θέση του.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει περισσότερα χρήματα (τα 100 εκ. ευρώ που έδινε για τον Γκριεζμάν, για παράδειγμα), ωστόσο έχει και παίκτες να δώσει. Τον Γέρι Μίνα ή τον Αντρέ Γκόμες, τον οποίον ο Μουρίνιο ξέρει καλά.

Ό,τι είναι να γίνει, πάντως, θα γίνει πολύ γρήγορα. Διότι την Πέμπτη 9/8 λήγει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία κι αν η Γιουνάιτεντ θέλει να πάρει παίκτη για να αφήσει τον Πογκμπά να φύγει, θα πρέπει να το κάνει μέχρι τότε.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024