Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μάτι: Βγήκαν από τα… υπόγεια τα τρολ του Μαξίμου

Μάτι: Βγήκαν από τα… υπόγεια τα τρολ του Μαξίμου

Μια «μάχη» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δόθηκε τις ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Ματι που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερης σημασίας για την ατμόσφαιρα μέσα στην οποία θα οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές

Μια «μάχη» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δόθηκε τις ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Ματι που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερης σημασίας για την ατμόσφαιρα μέσα στην οποία θα οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Μπλοκαρίσματα ενοχλητικών για την κυβέρνηση αναρτήσεων στο Facebook και άνοιγμα ή ενεργοποίηση δεκάδων ψεύτικων λογαριασμών στο Twitter, μέσω των οποίων διαχεόταν η γραμμή της κυβέρνησης για τους υπεύθυνους της τραγωδίας, χτύπησαν καμπανάκι συναγερμού σε όσους ασχολούνται με αυτά τα θέματα.

Η δραστηριότητα των troll του ΣΥΡΙΖΑ μετά το δημοψήφισμα του 2015 μειώθηκε σημαντικά, άλλωστε κάποιοι από αυτούς προσελήφθησαν στο δημόσιο σε υπουργικά γραφεία.

Ωστόσο κάθε φορά που η κυβέρνηση βρισκόταν στριμωγμένη, ειδικά όταν έδινε δύσκολες κοινοβουλευτικές μάχες, κάποιοι λογαριασμοί «αποψύχονταν» και άρχισαν τις εχθροπραξίες με τους αντιφρονούντες, κυρίως της ΝΔ, η οποία έχει αντίστοιχο μηχανισμό, μικρότερης όμως κλίμακας.

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024