Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διάσημοι καλλιτέχνες με τα παιδιά τους ποζάρουν για το Harper’s Bazaar

Διάσημοι καλλιτέχνες με τα παιδιά τους ποζάρουν για το Harper’s Bazaar

Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ και οι τραγουδίστριες Μαράια Κάρεϊ και Κριστίνα Αγκιλέρα είναι κάποιοι από τους σταρ που φωτογραφίζονται μαζί με τα παιδιά τους, στο τεύχος του Σεπτεμβρίου

Τα είδωλα της μουσικής, ποζάροντας με τα παιδιά τους, τιμά το περιοδικό Harper’s Bazaar, στο τεύχος του Σεπτεμβρίου, σε αφιέρωμα της Καρίν Ρουαφέλντ «Είδωλα: Οι πρώτες οικογένειες της μουσικής».

Συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής ποζάρουν στον φακό αγκαλιά με τα παιδιά τους, σε ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες.

Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ και οι τραγουδίστριες Μαράια Κάρεϊ και Κριστίνα Αγκιλέρα είναι κάποιοι από τους σταρ που φωτογραφίζονται μαζί με τα παιδιά τους, στο εν λόγω τεύχος.

Στο ασπρόμαυρο οικογενειακό πορτρέτο του Γουέστ, ο 41χρονος σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με την 5χρονη κόρη τους, Νορθ που έχει σκαρφαλώσει στους ώμους του και τον 2χρονο γιο τους Σεντ στην αγκαλιά του.

Η Μάραια Κάρεϊ, εκθαμβωτική φωτογραφήθηκε με τα 7χρονα δίδυμα, τον γιο της Μορόκαν και την κόρη της Μονρό και το σκυλάκι της οικογένειας.

«Η οικογένεια είναι το σημαντικότερο για μένα. Τα παιδιά μου με γεμίζουν τόση χαρά, καθώς αναπτύσσουν τις δικές τους μοναδικές προσωπικότητες. Ο Μορόκαν έχει μία κλίση στην τεχνολογία και η Μονρό στη μουσική. Είναι οι καλύτεροι φίλοι μεταξύ τους και αγαπώ να τους βλέπω να μεγαλώνουν», αναφέρει στη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τον 10χρονο γιο της Μαξ και την τρίχρονη κόρη της Σάμερ Ρέιν, που χαμογελούν στην αγκαλιά της.

«Μου αρέσει να είμαι μητέρα, να παρέχω υποστήριξη, δύναμη και έναν ασφαλή παράδεισο για τα μωρά μου και τους αγαπημένους μου, γνωρίζοντας ότι, πάνω απ’ ο,τιδήποτε άλλο είναι η πιο σημαντική αποστολή που έχω» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ο Λάιονελ Ρίτσι με την κόρη του Νικόλ Ρίτσι, ο Μπίλι Άϊντολ και η κόρη του Μπόνι Μπλου Μπροντ και ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith με την κόρη του, ηθοποιό, Λιβ Τάιλερ είναι μεταξύ των οικογενειών των superstar που φωτογραφήθηκαν για το τεύχος του Harper’s Bazaar, στο εξώφυλλο του οποίου ποζάρουν ο Μπρους Σπρίνγκστιν και η κόρη του Τζέσικα Σπρίνγκστιν.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024