Οι περισσότεροι επιλέγουν τα νησιά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Απέραντο γαλάζιο και ο καυτός ήλιος να «αγκαλιάζει» τα κατάλευκα σπιτάκια. Τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν κορυφαίους προορισμούς. Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι οποίοι προτιμούν να κατηφορίσουν, στα μαγευτικά spots της Νότιας Ιταλίας. Μαγευτικοί προορισμοί το Κάπρι, το Πόρτο Φίνο, η Σαρδηνία.

Κάποιοι, οι οποίοι φροντίζουν την σωματική αλλά και την ψυχική τους υγεία, επιθυμούν να χάσουν κιλά, να κάνουν αποτοξίνωση, να δοκιμάσουν θεραπείες ομορφιάς (για γυναίκες και άνδρες) που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, επισκέπτονται το Palace Merano Espace Henri Chenot στην Ιταλία. Το Palace Merano, ένα five star hotel, διαθέτει το φημισμένο spa, το οποίο φιλοξενεί ανθρώπους οι οποίοι φθάνουν  από όλα τα μέρη του πλανήτη.

 

 

Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες θεωρούν το service που προσφέρει το συγκεκριμένο Spa ως super και το προσωπικό εξαιρετικά φιλικό. Οι τιμές βέβαια για να δοκιμάσει κανείς τις θεραπείες, που βοηθούν κάποιους να χάσουν βάρος, αλλά και να δοκιμάσουν τις φοβερές anti-ageing θεραπείες, είναι υψηλές. Το περιβάλλον πάντως στο Alto Adige είναι μαγευτικό. Δείτε φωτογραφίες…