Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με κατεδάφιση μάντρας στη Χαλκιδική ξεκίνησε το κυβερνητικό σόου με τα αυθαίρετα

Με κατεδάφιση μάντρας στη Χαλκιδική ξεκίνησε το κυβερνητικό σόου με τα αυθαίρετα

Λίγες ώρες μετά την προαναγγελία από την κυβέρνηση για κατεδαφίσεις - εξπρές  οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά γκρεμίζοντας ένα μικρό μέρος μιας μάντρας ώστε να ανοίξει δίοδος προς την ακτή

Με την κατεδάφιση περίφραξης προκειμένου να ανοίξει δίοδος προς τη θάλασσα σε τμήμα της παραλίας μεταξύ Χανιώτης και Πευκοχωρίου στο δήμο Κασσάνδρας στη Χαλκιδική ξεκίνησε το κυβερνητικό σόου με τα αυθαίρετα.

Λίγες ώρες μετά την προαναγγελία από την κυβέρνηση για κατεδαφίσεις – εξπρές  οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά γκρεμίζοντας ένα μικρό μέρος μιας μάντρας ώστε να ανοίξει δίοδος προς την ακτή.

Την «παρέμβαση» είχε προαναγγείλει από χθες, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολιτικής προστασίας του δήμου Κασσάνδρας, Θωμάς Κοντός.

«Ο δήμος Κασσάνδρας έχοντας υψηλά το αίσθημα ευθύνης στους πολίτες, τους επισκέπτες και τους τουρίστες της Κασσάνδρας στα μέσα του καλοκαιριού υλοποιεί μια απόφαση εκτέλεσης κατεδάφισης περίφραξης για πρόσβαση στην παραλία», σημείωσε ο κ. Κοντός.

«Ανοίγει μία δίοδος προς την ακτή, καθώς για ένα τμήμα των 800 μέτρων δεν υπήρχε πρόσβαση», είπε ο κ. Κοντός και πρόσθεσε: «Προβήκαμε από κοινού με την πολεοδομία του δήμου Προποντίδας -επειδή εξυπηρετούμαστε από τον όμορο δήμο λόγω έλλειψης δικής μας πολεοδομίας- στον καθορισμό διόδου πρόσβασης στην παραλία.

Την ίδια στιγμή και ενώ ακόμη η Ανατολική Αττική μετρά τους νεκρούς της από τη φονική πυρκαγιά, η κυβέρνηση προωθεί τις πρώτες κατεδαφίσεις αυθαιρέτων. Στο σχεδιασμό της κυβέρνησης είναι η κατεδάφιση δασικών αυθαρετών στην Αττική, τα οποία όπως ειπώθηκε την Τετάρτη από κυβερνητικά χείλη ανέρχεται σε 2.500 αλλά και τα περίπου 700 που έχουν ανεγερθεί σε παραλίες.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024