Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κομισιόν: Επαρκή τα μέτρα για το χρέος, παγίως απαισιόδοξο το ΔΝΤ

Κομισιόν: Επαρκή τα μέτρα για το χρέος, παγίως απαισιόδοξο το ΔΝΤ

Η εκπρόσωπος κληθείσα να σχολιάσει τις πρόσφατες εκτιμήσεις του ΔΝΤ για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας ανέφερε ότι το ΔΝΤ παγίως είναι πιο συγκρατημένο στις εκτιμήσεις του από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς

Τα μέτρα της ευρωζώνης για το ελληνικό χρέος είναι επαρκή κατά την άποψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δήλωσε από τις Βρυξέλλες η εκπρόσωπος της Κομισιόν Μίνα Αντρέεβα.

Η εκπρόσωπος κληθείσα να σχολιάσει τις πρόσφατες εκτιμήσεις του ΔΝΤ για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας ανέφερε ότι το ΔΝΤ παγίως είναι πιο συγκρατημένο στις εκτιμήσεις του από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Σολτς: Η Ελλάδα θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της

Την ικανοποίησή του για την έγκριση της τελευταίας δόσης ύψους 15 δισ. ευρώ του προγράμματος του ESM για την Ελλάδα από το γερμανικό κοινοβούλιο την Τετάρτη εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Όλαφ Σολτς.

Σε αποκλειστική δήλωσή του στο ελληνικό πρόγραμμα της Deutsche Welle μετά το τέλος της σύσκεψης τόνισε πως «ήταν μια καλή σύσκεψη στην Επιτροπή. Δόθηκε στήριξη στα μέτρα που είναι ακόμη αναγκαία για την Ελλάδα, έτσι ώστε τώρα το πρόγραμμα να μπορεί να λήξει και η Ελλάδα να είναι μελλοντικά σε θέση να σταθεί στα πόδια της».

Η έγκριση από το Βερολίνο «έλυσε τα χέρια» του ESM που σήμερα, Πέμπτη, ενέκρινε την εκταμίευση της δόσης των 15 δισ. ευρώ, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024