Λιφτινγκ στο στήθος για τη Μία Καλίφα λόγω… ιπτάμενου δίσκου χόκεϊ
Ας πούμε ότι η... Μία Καλίφα τόσα χρόνια δούλευε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον
Ας πούμε ότι η… Μία Καλίφα τόσα χρόνια δούλευε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον.
Όσο να’ναι τα πλατό και τα γυρίσματα είναι κάτι ασφαλές.
Ωστόσο, πλέον η 25χρονη έχει αποσυρθεί από τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου και έχει στραφεί στην αθλητική δημοσιογραφία.
Όμως, απ’ότι φαίνεται δεν το ίδιο.
Αυτό το συνειδητοποίησε με τον καλύτερο τρόπο, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα χόκεϊ, το πακ, ο δίσκος που χτυπούν οι παίκτες με τα μπαστούνια τους προσπαθώντας να σκοράρουν, τη χτύπησε στο στήθος με αποτέλεσμα να σκάσει, μιας και δεν είναι αληθινό.
Η… άτυχη 25χρονη θα χρειαστεί χειρουργείο, όπως αποκάλυψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο αυτό δεν την πτοεί καθώς όπως έγραψε «υπάρχουν και καλά νέα. Έχω ένα πακ από αγώνα των πλέι οφ. Άξιζε τον κόπο»!
- Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας – Διακοπή κυκλοφορίας
- «Οπλα» από τη φύση ως προστασία για τη Μεσόγειο
- Η Γερμανία ξαναφορά την πανοπλία της
- Το «αντίδοτο» στον Τραμπ μπορεί να λέγεται Μαμντάνι
- Η τελευταία αυτοπροσωπογραφία του Γκογκέν είναι δική του – αλλά και δεν είναι
- Έρευνα: Γιατί οι νέοι είναι τόσο δυστυχισμένοι σήμερα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 10.11.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/11/taneli-lahtinen-3G8p__Lv8iM-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442