Τις ευχές τους στον εορτάζοντα Ευάγγελο Μαρινάκη (κλείνει τα 51 χρόνια του) έστειλαν οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ μάλιστα με έναν πρωτότυπο τρόπο.
Οι οπαδοί του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος πλέον ανήκει στον ηγέτη του Ολυμπιακού, σχεδίασαν ένα ωραίο σκίτσο του προέδρου τους και έγραψαν από κάτω τα εξής:
«Χρόνια πολλά στο μεγάλο αφεντικό. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης έχει ήδη μεταμορφώσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ευχόμαστε να έχει μια αξέχαστη μέρα και να του δώσει η ομάδα την εποχή που του αξίζει».
Η παγκόσμια ομοσπονδία είχε τιμή ζήτησης 300 εκατ. δολάρια αλλά έκλεισε συμφωνία στα 60 εκατ. δολάρια, ενώ δεν βρίσκει αγοραστή στην Ινδία, όπου κι εκεί δεν εισπράξει το ποσό ζήτησης
LIVE: Άρσεναλ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Μπέρνλι για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.