Πωλητήριο σε Νταρμιάν-Ρόχο η Γιουνάιτεντ, στόχος ο Μαγκουάιρ
Κάνουν χώρο στο ρόστερ για τον Άγγλο αμυντικό οι «κόκκινοι δίαβολοι»
Στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται ο Μάρκος Ρόχο και ο Ματέο Νταρμιάν.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους δύο αμυντικούς και η ομάδα του Μάντσεστερ αναμένει την πώληση τους τους εντός του καλοκαιριού.
Για τον διεθνή Ιταλό μπακ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον η Γιουβέντους, ενώ σύμφωνα με την «Daily Telegraph» η Γούλβερχαμπτον φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει περίπου 27 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Ρόχο.
Στόχος της Γιουνάιτεντ είναι η συγκέντρωση ενός μεγάλου ποσού χρημάτων άμεσα, ούτως ώστε να στραφούν στην περίπτωση του Χάρι Μαγκουάιρ και να κλείσουν την «τρύπα»που υπάρχει στην άμυνα.
Ο Άγγλος αμυντικός που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ της Ρωσίας δεν πρόκειται να αποχωρήσει εύκολα από τη Λέστερ, καθώς οι «αλεπόυδες» αξιώνουν περίπου 70 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσουν.
- Κατάρ: Σε θέση επιφυλακής οι ΗΠΑ – Τοποθέτησαν πυραύλους σε κινητούς εκτοξευτές
- Serie A: Στο προσκήνιο η επαγγελματική διαιτησία – Πόσα κερδίζουν σήμερα οι ρέφερι
- «Τα λεφτά τον σκότωσαν» – Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο
- Θα μπορούσε να είναι ο… Ρόκι Φέρντιναντ – Η πυγμαχία, ο Τζόσουα και… 100 εκατ. λίρες
- Μετανάστευση: Σύγκρουση δύο κόσμων στην Ευρώπη – Οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…

