Γενέθλια έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος το Σάββατο 28 Ιουλίου κλείνει τα 44 του χρόνια

Γενέθλια έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος το Σάββατο 28 Ιουλίου κλείνει τα 44 του χρόνια. Έπαψε, βλέπετε, προ πολλού να είναι ο νεότερος πρωθυπουργός της Ευρώπης, και αυτό κάπως τον στενοχωρεί. Ήρθαν στην εξουσία άλλοι πρωθυπουργοί ή πρόεδροι νεότεροι απ’ αυτόν, όπως της Αυστρίας, της Γαλλίας, της Εσθονίας και άλλοι. Το πότε γεννήθηκε το διαλαλεί ο ίδιος με καμάρι, όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο αλλά για να δείξει, όπως αναφέρει, ότι «γεννήθηκα τέσσερις ημέρες μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα».

Αυτή άλλωστε, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, είναι και η φράση του όταν συναντά τον Πρ. Παυλόπουλο στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Εφέτος, δεν έγινε δεξίωση λόγω της πύρινης τραγωδίας στην Αττική.

«Κρίμα», σχολίασαν μερικοί κακεντρεχείς. Θα ήταν η τελευταία δεξίωση του κ. Τσίπρα ως Πρωθυπουργού. Ακόμη όμως και με τα γενέθλιά του ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να αστειευτεί ή να εμφανιστεί ότι μοιάζει με κάποιον, ας πούμε με τον… Μπαράκ Ομπάμα: «Το μόνο που άλλαξε με μένα στο Μαξίμου είναι οι άσπρες τρίχες που απέκτησα» λέει.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr