Γυναίκα και τρία παιδιά νεκρά από φωτιά στη Γαλλία
Η φωτιά ξεκίνησε από τον 17ο όροφο ουρανοξύστη και επεκτάθηκε στον 18ο και τον τελευταίο όροφο, καθώς και σε πιο κάτω ορόφους.
Μια γυναίκα και τρία παιδιά «πιθανώς από την ίδια οικογένεια» βρέθηκαν νεκροί σήμερα το βράδυ σε ένα διαμέρισμα στον 17ο όροφο ενός ουρανοξύστη, όπου ξέσπασε πυρκαγιά εντός του κτιρίου το απόγευμα στο Ωμπερβιλιέ (Σεν Σαν Ντενί) ανέφεραν οι πυροσβεστικές αρχές.
Η φωτιά ξεκίνησε από τον 17ο όροφο και επεκτάθηκε στον 18ο και τον τελευταίο όροφο, καθώς και σε πιο κάτω ορόφους.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν τα πτώματα νωρίς το βράδυ.
Η πυρκαγιά επίσης τραυμάτισε έξι κατοίκους και τρεις πυροσβέστες, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος των πυροσβεστικών αρχών του Παρισιού (BSPP).
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
- Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442