Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και η Παπαρήγα επιβεβαιώνει το εγκληματικό λάθος της εκτροπής προς το Μάτι

Και η Παπαρήγα επιβεβαιώνει το εγκληματικό λάθος της εκτροπής προς το Μάτι

Όλο και περισσότερες μαρτυρίες επιβεβαιώνουν το εγκληματικό λάθος να εκτρέπονται οχήματα από τη Λεωφ. Μαραθώνος προς τους στενούς δρόμους στο Μάτι, που μετατράπηκε σε παγίδα θανάτου

Όλο και περισσότερες μαρτυρίες επιβεβαιώνουν το εγκληματικό λάθος να εκτρέπονται οχήματα από τη Λεωφ. Μαραθώνος προς τους στενούς δρόμους στο Μάτι την ώρα που πλησίαζε το μέτωπο της φωτιάς από τον Νέο Βουτζά.

Δεν ήταν μόνο οι κάτοικοι και οι παραθεριστές που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στα στενά και αναζητούσαν διέξοδο προς την παραλία για να σωθούν από τις φλόγες, αλλά και οι οδηγοί και οι επιβάτες διερχόμενων από τη Λεωφ. Μαραθώνος οχημάτων, η οποία έκλεισε από την Τροχαία μόλις λίγα λεπτά πριν η πυρκαγιά μπει στο Μάτι.

Οι αστυνομικοί δεν εκτίμησαν σωστά ή είχαν λάθος πληροφόρηση, με αποτέλεσμα να κλείσουν τη Λεωφ. Μαραθώνος και να κάνουν εκτροπή των οχημάτων μέσα στους στενούς και αδιέξοδους δρόμους του Ματιού, εγκλωβίζοντας ακόμη περισσότερο κόσμο σε μια παγίδα θανάτου.

Κι αν οι κάτοικοι και ενδεχομένως κάποιοι παραθεριστές γνώριζαν τα κατατόπια και από πού να κατέβουν στην παραλία, εκείνοι που έτυχε να περνούν την κρίσιμη ώρα από την περιοχή είναι προφανές ότι παγιδεύτηκαν.

Στις άλλες μαρτυρίες που έχει παρουσιάσει το in.gr, προστίθεται και η επώνυμη μαρτυρία της Αλέκας Παπαρήγα.

Η πρώην γγ του ΚΚΕ ήταν μία από τους οδηγούς που οι άνδρες της Τροχαίας εξέτρεψαν από τη Λεωφ. Μαραθώνος προς το Μάτι. «Με έστριψαν από τη Μαραθώνος και μόλις μπήκαμε στο Μάτι, αυτομάτως μπήκε και η φωτιά. Μπλοκαριστήκαμε εδώ. Δύο άνθρωποι, εθελοντές που ρύθμιζαν την κυκλοφορία, μας είπαν από πού να βγούμε. Μετά από τρία λεπτά έφτασε η φωτιά και μετά δεν μπόρεσαν να φύγουν άλλοι. Εγώ το Μάτι δεν το ξέρω. Πού να ξέρουμε από πού να φύγουμε;» δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα.

Καταγγελία στο in.gr: Το εγκληματικό λάθος που μετέτρεψε το Μάτι σε παγίδα θανάτου

Στις καταγγελίες αυτές ακόμη δεν έχει δώσει απάντηση η ΕΛ.ΑΣ. Αντιθέτως, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. τόνισε κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι η αστυνομία έκανε εξαιρετική δουλειά.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024