Σημειώματα σε γέφυρα της Αγγλίας σώζουν ζωές
Η 18χρονη Πέιτζ Χάντερ επιβραβεύτηκε από την βρετανική αστυνομία
Έφηβη επιβραβεύτηκε από την αστυνομία για την απόφασή της να τοποθετήσει εμψυχωτικά μηνύματα σε γέφυρα της Αγγλίας εμποδίζοντας έτσι ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα να αυτοκτονήσουν.
Η Πέιτζ Χάντερ αποφάσισε να βοηθήσει τους ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα που πηγαίνουν στην γέφυρα Γουέρμαουθ με σκοπό να βάλουν τέλος στη ζωή τους κρεμώντας σημειώματα με ενθαρρυντικά μηνύματα. Η αστυνομία του Σάντερλαντ την τίμησε για αυτή την ανιδιοτελή πράξη της.
Η 18χρονη διάλεξε αυτό το χαρακτηριστικό σημείο το οποίο προτιμούν όσοι σκέφτονται να αυτοκτονήσουν και μέχρι στιγμής έχει σώσει έξι ανθρώπους. Τα σημειώματα που αφήνει περιέχουν ένα γραπτό μήνυμα που βοηθάει τα άτομα να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και ένα τηλέφωνο στο οποίο μπορούν να απευθυνθούν για βοήθεια.
«Ακόμα κι αν τα πράγματα είναι δύσκολα, η ζωή σου έχει σημασία, είσαι ένα λαμπρό φως σε ένα σκοτεινό κόσμο, κάνε κουράγιο» γράφει ένα από τα μηνύματα της 18χρονης.
«Θεωρήσαμε ότι είναι σημαντικό να επικροτήσουμε το έργο που έχει κάνει η Πέιτζ και τη βοήθεια που έδωσε σε εκείνους στο Σάντερλαντ, οι οποίοι περνούν από κρίση ψυχικής υγείας» δήλωσε η επικεφαλής της αστυνομίας Σάρα Πίτ.
«Δεν το έκανα για ένα βραβείο, ήταν κάτι που ήθελα να κάνω» τόνισε η Πέιτζ.
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442