ΔΕΔΔΗΕ : Εντός τριημέρου θα αποκατασταθεί το ρεύμα στα σπίτι που σώθηκαν
Έως το Σάββατο αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο «μεγαλύτερο μέρος» των καταναλωτών που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική και τα ακίνητά τους δεν έχουν καταστραφεί, όπως ανακοίνωσε ο διαχειριστής του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ
Έως το Σάββατο αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο «μεγαλύτερο μέρος» των καταναλωτών που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική και τα ακίνητά τους δεν έχουν καταστραφεί, όπως ανακοίνωσε ο διαχειριστής του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ.
Η αποκατάσταση της παροχής ρεύματος έχει αρχίσει από χθες, Τρίτη, και ο ΔΕΔΔΗΕ εκτιμά πως έως το βράδυ της Τετάρτης θα ηλεκτροδοτείται «σημαντικός αριθμός» καταναλωτών.
Όσον αφορά τα ακίνητα που έχουν υποστεί ζημιές στις ηλεκτρικές τους εγκαταστάσεις θα ηλεκτροδοτηθούν μετά την αποκατάστασή τους, ενώ καταβάλλεται και η μέγιστη προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση κρίσιμων εγκαταστάσεων, όπου αυτό είναι εφικτό.
Στην περιοχή της Κινέτας έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών με αναμενόμενη πλήρη αποκατάσταση έως αύριο, Πέμπτη.
Στις εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές συνδράμουν επιπλέον συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας