Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 26 Ιουλίου συναυλία του δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμου, στο Nammos της Μυκόνου, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική.

Ο καλλιτέχνης και η επιχείρηση του Nammos αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν την προγραμματισμένη αυριανή συναυλία και όταν αυτή θα πραγματοποιηθεί – έπειτα από μερικές μέρες- μέρος των εσόδων θα διατεθούν στους πληγέντες.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

«Η επιχείρηση NAMMOS RESTAURANT συμμετέχει δίχως άλλο στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα μας εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας στην Αττική. Στα πλαίσια αυτά αναβάλει τη διεθνή συναυλία Αντώνη Ρέμου – Amr Diab της 26ης/07ου/2018 και ανακοινώνει ότι σημαντικό μέρος των εσόδων αυτής, όταν πραγματοποιηθεί, θα διατεθούν στο Δήμο Μυκόνου προς αρωγή των πυρόπληκτων κατοίκων της Αττικής. Η σκέψη μας είναι απολύτως στραμμένη στην ανείπωτη αυτή τραγωδία και θα παραλείπαμε ολοκληρωτικά την λειτουργία μας αν δεν φέραμε την ευθύνη των 450 και πλέον οικογενειών που στηρίζονται στην επιχείρησή μας για τη διαβίωσή τους».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο