Κοντή μνήμη πρέπει να έχει ο Πάνος Καμμένος, και στη χώρα τού «Δεν Ξεχνώ», τη μαρτυρική Κύπρο, ξέχασε τις εποχές που έβριζε τους πολιτικούς του αντιπάλους και τους χαρακτήριζε «προδότες»

Κοντή μνήμη πρέπει να έχει ο Πάνος Καμμένος, και στη χώρα τού «Δεν Ξεχνώ», τη μαρτυρική Κύπρο, ξέχασε τις εποχές που έβριζε τους πολιτικούς του αντιπάλους και τους χαρακτήριζε «προδότες». Τώρα ο ίδιος, ως υπουργός Άμυνας, εκπροσωπώντας μάλιστα την ελληνική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής, έσπευσε να καταθέσει μηνύσεις κατά όσων τον γιούχαραν ή αποδοκίμασαν, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πίεση.

Θα έπρεπε, όμως, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, να γνωρίζει ότι ως δημόσιο πρόσωπο είναι εκτεθειμένος στην κριτική, ακόμη και στην υπερβολική, πολύ περισσότερο όταν κινείται έτσι όπως κινείται εναντίον των αντιπάλων του. Ειδικά όταν ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα εριστικός εντός και εκτός Βουλής.

Οι μηνύσεις που κατέθεσε δείχνουν την αντιδημοκρατική κουλτούρα του μιας και ούτε στη χούντα δεν έσπευδαν στα αστυνομικά τμήματα για τις αποδοκιμασίες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr