Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στις φλόγες : Ο Δ. Τζανακόπουλος μίλησε για πάνω από 20 νεκρούς

Τραγωδία στις φλόγες : Ο Δ. Τζανακόπουλος μίλησε για πάνω από 20 νεκρούς

Επισήμως έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος έξι ανθρώπων, αλλά υπάρχουν αναφορές για ακόμη περισσότερους νεκρούς. Επιπλέον, περισσότεροι από 50 άτομα έχουν μεταφερθεί με εγκαύματα ή αναπνευστικά προβλήματα στα νοσοκομεία

Σε τραγωδία εξελίσσεται η πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την ανατολική Αττική. Έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ενώ υπάρχουν αναφορές και για άλλους νεκρούς. Μεταξύ των νεκρών είναι και ένα 15χρονο κορίτσι αλλά κι ένα βρέφος έξι μηνών.

Φόβοι εκφράζονται ότι ο τραγικός απολογισμός θα είναι πολύ χειρότερος, κάποιοι έκαναν λόγο για τουλάχιστον 20. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από απανθρακωμένα άτομα, εντοπίστηκαν και νεκροί στη θάλασσα. Αυτή τη στιγμή, στο λιμάνι της Ραφήνας μεταφέρονται με καΐκι σοροί ατόμων που περισυνελέγησαν από τη θάλασσα. Στο Μάτι βρέθηκαν 6 απανθρακωμένες σορούς.

Πρόκειται για ανθρώπους που μέσα στον πανικό τους έπεσαν στο νερό για να σωθούν από τη φωτιά. Τέτοια επεισόδια σημειώθηκαν στο Μάτι, το Κόκκινο Λιμανάκι και τη Ραφήνα.

Επιπλέον υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά.

Μεταξύ των θυμάτων υπάρχουν και πολλοί τραυματίες. Τουλάχιστον 56 άτομα που έχουν εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύονται σε Ευαγγελισμό, ΚΑΤ, Σισμανόγλειο και Αττικόν. Από τους τραυματίες οι 11 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και είναι διασωληνωμένοι.

Την πρώτη απανθρακωμένη σορό εντόπισε μέσα σε αυτοκίνητο πυροσβέστης κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης στην περιοχή του Νέου Βουτζά.

Για έναν ακόμα νεκρό έκανε λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε ότι δέχτηκαν κλήση για μια ακόμα απανθρακωμένη σορό.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), Νίκος Παπαευσταθίου, ο οποίος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν δύο εγκαυματίες που έχασαν την ζωή τους οι οποίοι μεταφέρονται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

Κατά πληροφορίες ο δεύτερος νεκρός βρέθηκε μέσα σε βάρκα.

Νωρίτερα, εξελίχθηκε θρίλερ με 10 αγνοούμενους δανούς τουρίστες, τους οποίους αναζητούσε το Λιμενικό.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024