Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προ των πυλών το νέο Audi Q3

Προ των πυλών το νέο Audi Q3

Για τις 25 Ιουλίου κλείδωσε η πρεμιέρα της νέας γενιάς του Q3.

H γερμανική φίρμα δίνει μέσω ενός teaser video το πρώτο δείγμα γραφής της νέας, δεύτερης γενιάς του Q3, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι η πλήρης αποκάλυψή του θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου με την προοπτική να διατεθεί έως το τέλος της χρονιάς.


Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του, αν και η Αudi κρατά προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά της, όπως είναι γνωστό το Q3 θα έχει ως αφετηρία την πολυχρηστική πλατφόρμα του ομίλου, MQB, η οποία αρχικά θα του εξασφαλίσει μια αποδοτικότερη διάταξη που με τη σειρά της θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την προσφερόμενη ευρυχωρία, συνεπικουρούμενου ενός μεγαλύτερου κατά 5,0 εκατοστά μεταξονίου αλλά και των αυξημένων εξωτερικών του διαστάσεων.

Πλην των χωροταξικών πλεονεκτημάτων η νέα πλατφόρμα αναμένεται να περιορίσει σημαντικά το βάρος του, στοιχείο το οποίο σε συνάρτηση με την παρουσία ήπιας υβριδικής τεχνολογίας θα αυξήσει εξίσου σημαντικά την αποδοτικότητά του.

Υπό το ίδιο σκεπτικό το νέο Q3 αναμένεται να εντάξει στην γκάμα του και μια plug-in υβριδική έκδοση χωρίς βέβαια από αυτή την νέα «ενσάρκωσή» του να λείψουν και οι σπορ εκδόσεις με τα διακριτικά S και RS οι οποίες θα επωφεληθούν από την τελευταία εξέλιξη του πεντακύλινδρου turbo της γερμανικής φίρμας ο οποίος στην κορυφαία RS έκδοση θα αποδίδει 400 ίππους.

Ριζική προδιαγράφεται να είναι και η αναμόρφωση του εσωτερικού, με κυρίαρχα στοιχεία το Virtual Cockpit και ένα νέο infotainment με οθόνη αφής ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα και πλήθος νέων λειτουργιών στα χνάρια του Q8.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024