Την αρχή που σίγουρα… δεν ονειρευόταν έκανε με τη φανέλα της Vissel Kobe ο Αντρές Ινιέστα. Η ομάδα του ηττήθηκε εντός έδρας με 3-0 από την Shonan Bellmare, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση.
Με το σκορ στο 59′ στο 0-2 ο Καταλανός σταρ πέρασε στο γήπεδο, ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση για την ομάδα του η οποία εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.